Nederlands | English | Deutch
used for displaying info about elements
menutopimage
slideshow

De PlaceToPee is een interactief urinoir dat de locatie van een plasstraal in het urinoir detecteert via enkele sensoren achter de wand. De sensoren sturen deze detectie door aan een computer waardoor een interactie (bijvoorbeeld een spelletje) wordt uitgelokt op een beeldscherm dat voor de neus van de gebruiker staat opgesteld. Op die manier speelt de PlaceToPee in op de innerlijke behoefte van de man om zijn naam "in de sneeuw te schrijven".

De toepassingen voor de PlaceToPee zijn quasi eindeloos (klik hier voor meer informatie). Je kan spelletjes spelen of een animatie opstarten, maar het interactieve urinoir kan ook gebruikt worden als stemcomputer bij een "uriquête". Door de straal te richten geeft de gebruiker vanuit zijn buikgevoel zijn mening over een stelling of een vraag. Misschien iets voor de volgende Miss België-verkiezing?

Het is mogelijk de PlaceToPee te huren voor je volgende evenement. Onze aanhangwagen met ingebouwde systemen zou zeker niet misstaan op je volgende feest of om je bedrijf in de aandacht te brengen op het volgende festival. Klik hier voor meer informatie over de verhuur.

Indien u meer informatie wenst over de PlaceToPee kan u steeds contact opnemen via info@placetopee.be.


"De PlaceToPee is een van de 8 meest bizarre wc's ter wereld"

Het wetenschapsprogramma 'Galileo', op de Duitse televisiezender Prosieben, ging op zoek naar de meest bizarre wc's ter wereld. Hun tocht over de aardbol bracht hen ook naar het hoofdkwartier van de PlaceToPee. Op 30 juni was de uitzending, maar de reportage uit het programma is hier binnenkort te bekijken.