Nederlands | English | Deutch
used for displaying info about elements
menutopimage

Ongeloofelijk merci

Dit project kon rekenen op veel sympathie en ongeloogelijke steun. Bedankt aan:

De Brug

Logo De Brug Een beschermde werkplaats in Mortsel.

vakmannen met het hart op de juiste plaats, altijd in voor een leuke grap.

Je staat trouwens verstelt van de mogelijkheden van De Brug. Als je iets wil laten produceren moet je zeker eens contact opnemen. Zij maakten het laatste prototype van de PlaceToPee, waar we mee op Marktrock stonden. Ze hebben meer dan alleen een ijzersterke metaalafdeling, kijk maar eens op hun website www.debrug.be

CTG

Centrum Technologie voor Gehandicapte personen. Bedankt aan Victor voor zijn deskundig advies. Hij hielp ons meer dan op weg met de juiste keuze van de elektronische componenten en sensoren.

Straffe gasten die van het CTG

Rotsen in de branding

We werden omringd door hardwerkende vrienden.

Jan Geraets: broer van Bart, steeds bereid voor eender welke klus. Van configureren van computers en netwerken tot de laatste man mee opkuisen. Merci Jan

Johan Temmerman: Onze webmaster, computerwizard en geestelijke vader van deze site. Met al uw opmerkingen/problemen betreffende deze creatie kan u hem hier bereiken. Ook heeft hij zelf een stukje internet veroverd, hier te bezichtigen.

Frederik Windley en Jelle Husson: Game developers die hun sporen verdiend hebben bij Groep T uit Leuven, met de juiste vijs los!

en zo velen meer...

En natuurlijk...

Nen dikke merci aan Birgit, Antje en Marleen... voor ons geen grote onbekenden.

...