Nederlands | English | Deutch
used for displaying info about elements
menutopimage

Wie is wie?

Het PlaceToPee project kende een start onder het de naam PLEESTATION. De pleestation is het resultaat van een avondje toogfilosofie onder oude klasgenoten Werner en Bart. (als alternatief op de saaie lessen van de avondschool). Na de eerste onwaarschijnlijke successen werd Jan bij het project betrokken wegens even onnozel, met een aanvullende hersenpaninhoud. (Als u geïntereseerd bent in de geschiedenis van de PlaceToPee, klik dan hier).

De gezamelijk overlap met Werner, Bart en Jan is te vinden bij de 47e AKABE scoutsgroep

Werner

Bart Werner is een avonturier die graag en dikwijls op zoek gaat naar nieuwe dingen. Hij is een positievo van het uitzonderlijkste soort. Hem kwaad of zenuwachtig krijgen is bijna onmogelijk, tenzij je een camera voor zijn neus aanknipt. Let dan achteraf maar op, want hij is zwarte band judo.

Werner is softwarespecialist en voorziet het PlaceToPee project vooral 's nachts van de nodige nullen en enen. Hij zorgt voor rust in het team, wat vooral nodig is als Bart weer een deadline geroken heeft.

Werner is een schattige ouderlijke helft van twee lieve dochters.

werner@placetopee.be
Bart

Bart Bart is een manusje van alles. Hij kent vanalles een beetje en heeft het geluk dat hij veel mensen kent die van een beetje alles kennen!

Bart neemt het grootste gedeelte van de hardware voor zich. Hij is de meeste zenuwachtige van de drie en zorgt vooral tegen deadlines aan voor de nodige onrust.

Na een carriere bij de koepel van de Vlaamse Kringloopcentra is Bart, na een klein bochtje in het onderwijs, nu werkzaam als uitvinder op het CTG (Centrum Technologie voor Gehandicapte personen)
Bart ligt met veel plezier onder de knoet van drie vrouwen, waarvan twee schattige dochters.

bart@placetopee.be


Jan

Bart Jan heeft een encyclopedische kennis en kan zich zonder meer amuseren met pakweg het citeren van uittreksels uit het staatsblad. Verrassend genoeg is het klassieke nerd-gehalte daarbij volledig afwezig.

Jan is een genie in cijfers en kan en wil zich -god-zij-dank- bezig houden met allerhande administratieve klussen. Hij verzorgt de hele reutemeteut om van een idee naar een succesvol bedrijf te groeien: Opstellen van patenten, notariële akten, businessplans en bestellen van WC-papier.

Jan krijgt van zijn vriendin steeds de mondige steun en ferme feedback!

jan@placetopee.be